Havard opener
Havard opener
Havard opener

Een team van praktijkdeskundigen test een product dat bedoeld is om het leven makkelijker te maken. Deze keer: de Havard opener.

Omringpas > Testpanel: Harvard opener
Laatst geplaatste items

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt ... Lees verder >


Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Testpanel: Harvard opener

01 okt

Een team van praktijkdeskundigen test een product dat bedoeld is om het leven makkelijker te maken. Deze keer: de Harvard opener.

Het product

Iedereen heeft weleens problemen met het openen van potten, flessen of blikjes. De combi-opener Harvard maakt dit makkelijk. De opener is eenvoudig te gebruiken om, zonder veel kracht, blikjes en flessen te openen. De opener is geschikt voor draaidoppen, lipsluitingen van blikjes en kroonkurken. De opener heeft een ergonomisch handvat wat zorgt voor betere grip.
Prijs: € 5,95. Bent u Omringpashouder? Dan ontvangt u op alle artikelen in de winkel 10% korting.

Testpanel

"Ligt lekker stevig in de hand, je hebt heel weinig kracht nodig; wat een uitvinding!"

Iedereen heeft regelmatig problemen met het openen van potten, flessen en schroefdoppen, blikjes met lipsluitingen etc. Meestal wordt dan de hulp van de man ingeroepen, maar dat is met de Harvard opener niet meer nodig! De opener wordt als zeer handig ervaren en ligt goed in de hand. De opener heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is daarmee een aanrader voor iedereen! Het testpanel geeft Harvard opener een:

9,5

"De opener ligt door zijn ergonomische vormgeving prettig in de hand. Flessen (vooral van water) worden moeiteloos geopend. Heel handig om ook een blikje met lipsluiting mee te openen, nooit meer gebroken nagels!"


Bestel de opener hier in onze webshop.

Havard opener

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10