Yoga
Tai Chi
Dynamic Tennis

In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt voor een fit, energiek en gezond gevoel. Door lichaamsbeweging verdwijnen zorgen en spanningen naar de achtergrond. Mensen die genoeg bewegen slapen daarnaast lekkerder en staan in de ochtend fitter op. Daarom is het prettig en gezond om te gaan sporten. In deze blog kunt u hier inspiratie voor opdoen.

Omringpas > Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest
Laatst geplaatste items

Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >


Country & Christmas Fair Op woensdag 25 november gaat Omring naar de Country Christmas Fair rondom het Kasteel de Haar te... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest

22 okt

In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt voor een fit, energiek en gezond gevoel. Door lichaamsbeweging verdwijnen zorgen en spanningen naar de achtergrond. Mensen die genoeg bewegen slapen daarnaast lekkerder en staan in de ochtend fitter op. Daarom is het prettig en gezond om te gaan sporten. In deze blog kunt u hier inspiratie voor opdoen.

Cursus Tai Chi

Wilt u werken aan uw lichamelijke gezondheid en geestelijk welzijn? Dan is de cursus Tai Chi iets voor u. Tai Chi is Chinese vechtkunst, weergegeven in een dans. Het helpt onder meer gespannen spieren en gewrichten los te maken. De bewegingen worden langzaam uitgevoerd, zonder uiterlijke kracht. Tai Chi is geschikt voor jong en oud en zeer geschikt voor mensen met beperkingen.

Cursus Yoga

Yoga blijkt een positieve werking te hebben op de gezondheid. Yoga leert u namelijk beter te concentreren op (zelf)bewustzijn, fitheid, kracht en veerkracht. Deze cursus is uitermate geschikt als u op een rustige manier kennis wilt maken met yoga of als u een beperking heeft. Door de yogalessen kunnen de beperkingen na verloop van tijd verbeteren.

Cursus Conditie 50-plussers

Bent u 50 jaar of ouder en wilt u uw conditie op pijl houden? Dan is deze conditiecursus perfect voor u! De conditielessen zijn een goede manier om te blijven sporten, ook als u lichamelijke klachten of beperkingen heeft. Het programma wordt aan uw fysieke mogelijkheden aangepast.

Dynamic Tennis

Sportcentrum Hoorn nodigt u uit om kennis te maken met Dynamic Tennis, een combinatie van tennis, tafeltennis en badminton. Men speelt dubbelspel met een lichte foambal en een groter racket op een veld van 12 bij 6 meter. Dynamic tennis is minder belastend voor de gewrichten en daardoor ideaal voor 55-plussers. Ter kennis making is de eerste keer gratis.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10