Voordelen van de Omringpas
Bootje
Munster.jpg
Amsterda.jpg
Omringpas > Amsterdam Light Festival Groot Succes!
Laatst geplaatste items

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt ... Lees verder >


Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Amsterdam Light Festival Groot Succes!

06 nov

Maandag 1 december was de eerste van een serie uitstapjes met Omring. Het Amsterdam Light festival! Maar liefst 2 bussen vol belangstellenden vertrokken naar Amsterdam.

Eerst lekker eten

In het Omring gebouw aan de Nieuwe Steen werd door de maaltijdservice Food Connect een tweetal stampotten geserveerd. Iedereen heeft zich deze maaltijd heerlijk laten smaken. En er was natuurlijk een lekker toetje.

Rondvaart door de grachten

Daarna vertrokken de bussen met de groep naar Amsterdam. Daar liet de rondvaartboot wel even op zich wachten. Maar eenmaal binnen met warme chocomelk of glühwein kon de lichtshow beginnen.

Weer veilig thuis

Na ruim een uur door de grachten te hebben gevaren, stonden de bussen alweer klaar om de hele groep naar Hoorn en Den Helder te brengen.
Omring heeft heel veel positieve reacties in ontvangst mogen nemen. Alle mensen gingen weer blij naar huis, naar de warme kachel.

Nog twee te gaan en de Kerstreis

Er zijn nog twee uitstapjes naar het Amsterdam Light Festival en één naar de kerstmarkt in Münster (Duitsland). Alle mensen die nog een uitstapje tegoed hebben; heel veel plezier!

Afbeeldingen Amsterdam Light Festival Groot Succes!

Amsterdam Light festival Groot Succes! Vorige foto Volgende foto
Amsterdam Light festival Groot Succes! Afbeelding 1/6

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 omringpas@omring.nl

Kortingen in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze kortingen en cursussen in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10