Voordelen van de Omringpas
Libelleweek bezoek
Libelleweek bezoek
Libelleweek bezoek
Omringpas > Sfeervolle Libelledag
Laatst geplaatste items

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt ... Lees verder >


Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Sfeervolle Libelledag

23 mei

Eindelijk was het zover. Met 86 personen op weg naar de Libelledag op het Almeerderstrand. Om 8.00 uur stonden de bussen bij de Koploper in Den Helder waarna gelijk één bus samen met Omringconsulent Petra is vertrokken naar Hoorn. Daar werden de mensen opgewacht door collega Jacqueline.

De stemming zat er goed in

Om ongeveer 9.30 uur toen de bus uit Den Helder, onder begeleiding van Omringconsulent Monique, ook in Hoorn gearriveerd was zijn beide bussen doorgereden naar het Almeerderstrand. In de bus kreeg iedereen een opvouwbaar Omringtasje met folders, een proefmonster van icepower, een post-it boekje, een pen en een flesje water die werd aangeboden door Univé. Daarna werden de entreekaarten, de kaartjes voor de goodiebag en voor de zekerheid een kaartje met de mobiele nummers van onze Omringconsulenten uitgedeeld. De stemming zat er al goed in. Rond 10.30 uur kwamen we aan. Iedereen ging gelijk een kant op. Zo ook mevrouw Rentenaar (zie foto).

Genoeg te doen en te proeven

Er waren veel leuke stands, kon van alles geproefd worden en men kon zelfs bij sommige stands, waaronder PGGM, op de foto. Ook waren er bekende mensen (acteurs en schrijvers), workshops, veel muziek en een mogelijkheid om lekker iets te eten of te drinken. De Omringtasjes kwamen weer goed van pas om de gekregen of gekochte spullen in te bewaren. We waren gelukkig niet alleen op de Libelledag, er waren er veel meer.

Moe maar voldaan

Na bij de uitgang een goodiebag in ontvangst genomen te hebben was om ongeveer 17.00 uur iedereen, bepakt en bezakt weer terug in de bus. Om 18.30 uur was de bus in Hoorn en om 19.00 uur konden de mensen in Den Helder weer huiswaarts.

Iedereen was, inmiddels weer opgedroogd in de bus, moe maar voldaan en vooral heel enthousiast. Ze hadden allemaal genoten. Het was weer een onwijs leuke dag. Ook mede door de gezellige buschauffeurs Gerrit en Frans.

Afbeeldingen Sfeervolle Libelledag

Libelleweek bezoek Vorige foto Volgende foto
Libelleweek bezoekAfbeelding 1/5

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 omringpas@omring.nl

Kortingen in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze kortingen en cursussen in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10