50 plus beurs 2013
50 plus beurs 2013
50 plus beurs 2013

Op zaterdag 27 april staat Omring op de Vrijetijdsbeurs, dé beurs voor levensgenieters. Een gezellige beurs met informatie en inspiratie op het gebied van onder meer sport, cultuur, gezondheid, lifestyle, hobby en alles over reizen.

Omringpas > Kom je 27 april naar de Vrijetijdsbeurs?
Laatst geplaatste items

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt ... Lees verder >


Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Kom je 27 april naar de Vrijetijdsbeurs?

29 mrt

Op zaterdag 27 april staat Omring op de Vrijetijdsbeurs, dé beurs voor levensgenieters. Een gezellige beurs met informatie en inspiratie op het gebied van onder meer sport, cultuur, gezondheid, lifestyle, hobby en alles over reizen. Omring zal weer met een groot aanbod van informatie, producten en diensten aanwezig zijn met het bekende Omringplein.

Omringplein

Op het Omringplein kun je onder andere je bloeddruk, cholesterol en suiker laten meten. Dansschool Verbiest geeft een dansles, en je kunt een Weber BBQ winnen door de meeste vragen goed te hebben tijdens de BBQ test bij de Rabobank. Natuurlijk vind je op het plein alle informatie over de diensten van Omring.

Wat is er verder te doen?

Er is genoeg te zien en te beleven op de Vrijtijdsbeurs. Maak je eerste vakantiefoto van dit jaar op de set van Welman Studio. Neem je eigen camera mee en laat deze meteen vakantieklaar maken of neem een kijkje bij de modeshow met een voorproefje van de zomercollectie van Karsten Travelstore. Ontdek tijdens de workshop social media wat de voor- en nadelen, maar ook de mogelijkheden van deze nieuwe media zijn.

Vragen over zorg, welzijn en wonen?

Op de stand is ook een Omringconsulent aanwezig. Zij kan u helpen met het beantwoorden van vragen over zorg, welzijn en wonen. De Omringconsulent is iedere dag aanwezig van 11.00 – 15.00 uur.

Waar en wanneer?

De Vrijetijdsbeurs wordt gehouden bij Karsten Travelstore, de kampeer- en outdoorwinkel aan de Factorij 9 in Zwaag. De toegang is gratis! Tot ziens op zaterdag 27 april. Voor meer informatie kijk op www.karstentravelstore.nl/vrijetijdsbeurs .

Afbeeldingen Kom je 27 april naar de Vrijetijdsbeurs?

50 plus beurs 2013 Vorige foto Volgende foto
50 plus beurs 2013Afbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10