Voordelen van de Omringpas
Univé: 365 dagen per jaar met Zorg verzekerd
Univé: 365 dagen per jaar met Zorg verzekerd
Univé: 365 dagen per jaar met Zorg verzekerd
Omringpas > Univé: 365 dagen per jaar met Zorg verzekerd
Laatst geplaatste items

Blog: Beweging, goed voor lichaam en geest In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en beweegt men te weinig. Terwijl beweging zorgt ... Lees verder >


Geef een versierde kerstboom cadeau! Kent u iemand die een schitterende kerst verdient, maar slecht ter been is of wegens ziekte niet ... Lees verder >


Kerstdiner in het Omring Eethuys Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Bijvoorbeeld alleenstaanden en andere kwetsbare groepen,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Univé: 365 dagen per jaar met Zorg verzekerd

05 dec

Univé en Omring werken al een aantal jaren samen. Pashouders van Omring ontvangen bij Univé collectief voordeel op hun zorg- en schadeverzekeringen.

De voordelen van de zorgverzekering via Omring

U ontvangt 10% korting op de Zorg Samen polis (basisverzekering) en 10% korting op de aanvullende zorgverzekeringen Goed, Beter en Best. Naast de aantrekkelijke korting zijn er nog meer voordelen:

  • Vergoeding van de Omringpas als u een aanvullende verzekering via het collectief van Omring heeft 1) 
  • Gratis Medische Rechtsbijstandverzekering; 
  • Behandeling binnen 2 weken;
  • € 1000,- vergoeding van fysiotherapie bij een Extra Zorg polis Goed, Beter en Best; 
  • Binnen 3 weken uw declaratie afgehandeld; 
  • Vast aanspreekpunt via 0800 – 023 47 63;

1) De vergoeding voor de Omringpas kunt u van Univé ontvangen door een declaratieformulier en een kopie van uw lidmaatschapspas 2014 te sturen naar: Univé Verzekeringen, afdeling Declaraties, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven. De maximale vergoeding is € 22,-.

Premie berekenen of afsluiten?

Kijk snel op www.unive.nl/omring wat het voor u inhoudt. Hier kunt u zelf uw premies berekenen, keuzes maken en de verzekering afsluiten. Heeft u liever persoonlijk advies? Belt u dan met 0800 - 023 47 63 of kom langs bij één van onze regionale Univé-kantoren. Ook voor informatie over de schadeverzekeringen kunt u kijken op www.unive.nl/omring . LET OP: Overstappen naar de Univé Zorgverzekering kan t/m 31 december 2013. Wij zeggen dan uw huidige zorgverzekering voor u op.

Waarom zou u voor Univé kiezen?

De Univé zorgverzekering biedt u meer dan een goede dekking en een aantrekkelijke collectieve korting. Univé staat niet alleen nu, maar het hele jaar voor u klaar. Online, per telefoon of in één van onze 150 winkels.

Zorg Adviesdagen en Webinar

Op 14 en 28 december organiseert Univé de Zorg Adviesdagen. Tijdens de Zorg Adviesdagen bent u van harte welkom in één van de deelnemende Univé-winkels bij u in de buurt. U wordt dan hartelijk ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers. En onze adviseurs geven u dan graag een persoonlijk zorgadvies waar u beter van wordt. Dus noteer de data van de Zorg Adviesdagen alvast in uw agenda. Kijk op www.unive.nl/zorgadviesdagen  voor meer informatie.

Op 11 en 18 december organiseert Univé een online Zorgseminar. Iedereen kan via internet deelnemen aan dit Zorgseminar en vragen stellen over de zorgverzekering en aanverwante onderwerpen. Deze vragen worden rechtstreeks beantwoord door deskundige adviseurs. Het online Zorgseminar is gratis! Geïnteresseerden kunnen zich op www.unive.nl/webinar  aanmelden voor 11 of 18 december. Er is plaats voor maximaal 500 belangstellenden.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 omringpas@omring.nl

Kortingen in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze kortingen en cursussen in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10