deltaplan
deltaplan 2
deltaplan 3

Het Deltaplan Dementie wil het verschil maken voor mensen met dementie en hun families. Dat lukt alleen als we samenwerken. Daarom draagt Omring als lid van het Deltaplan Dementie bij vanuit onze eigen betrokkenheid, expertise en achtergrond.

Omring > Omring lid van het Deltaplan Dementie
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omring lid van het Deltaplan Dementie

02 jun

Het Deltaplan Dementie wil het verschil maken voor mensen met dementie en hun families. Dat lukt alleen als we samenwerken. Daarom draagt Omring als lid van het Deltaplan Dementie bij vanuit onze eigen betrokkenheid, expertise en achtergrond. Samen met enkele andere organisaties vormen wij de coöperatie Deltaplan Dementie. Deze netwerkorganisatie geeft met veel ambitie, kennis en inspiratie invulling aan het plan.

Doelen Deltaplan Dementie:

• Samen werken we aan betere dementiezorg.

• Samen doen we onderzoek om dementie te voorkomen en misschien wel te genezen.

• Samen bouwen we aan een dementievriendelijk Nederland.

Dat is hard nodig want Nederland vergrijst en het aantal mensen met dementie neemt de komende decennia sterk toe. Dit heeft niet alleen veel impact op het leven van mensen met dementie en hun families, maar ook op de gezondheidszorg en de samenleving als geheel.

Het Deltaplan Dementie is ontstaan vanuit de overtuiging dat we ons niet neerleggen bij de gevolgen van deze ernstige ziekte. Door als bedrijfsleven, wetenschap, patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, onderwijs en dienstverleners de handen ineen te slaan, werpen we de komende jaren samen een dam op tegen de gevolgen van dementie. Het Deltaplan Dementie is een netwerkorganisatie waarbinnen de leden gezamenlijk en met veel ambitie, kennis en inspiratie invulling geven aan het plan.

Wij doen mee aan dit unieke achtjarige programma! Wilt u meer lezen over het programma en kennismaken met de andere leden van het Deltaplan Dementie? Ga naar de website van het Deltaplan Dementie: www.deltaplandementie.nl.

Een interview met de voorzitter van de Raad van Bestuur van Omring, Victor van Dijk, leest u hier.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10