Omring Kraamzorg groeipas
Omring Kraamzorg groeipas
Omring Kraamzorg groeipas

Dochteronderneming Omring Kraamzorg introduceert per 1 maart de Groeipas. Met de Groeipas kan Omring Kraamzorg nog beter aansluiten in de wensen en behoeften van de klanten in haar werkgebied. Niet alleen omdat het leuk voor de klant is, maar soms ook noodzakelijk.

Omring > Omring Kraamzorg komt met Groeipas
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omring Kraamzorg komt met Groeipas

10 mrt

Dochteronderneming Omring Kraamzorg introduceert per 1 maart de Groeipas. Met de Groeipas kan Omring Kraamzorg nog beter aansluiten in de wensen en behoeften van de klanten in haar werkgebied. Niet alleen omdat het leuk voor de klant is, maar soms ook noodzakelijk. Omring Kraamzorg werkt hierbij nauw samen met de afdeling Servicepakket die al jaren de Omringpas organiseert.

Omring Kraamzorg Groeipas

Met de Omring Kraamzorg Groeipas kunnen (aanstaande) gezinnen profiteren van extra diensten: Klanten kunnen gebruik maken van de huur van een borstkolf, extra kraamzorguren inkopen tegen een gereduceerd tarief (Kraamzorg Extra) en lactatiekundig advies. Naast de extra diensten profiteren klanten van vele kortingen op verzekeringen, zwembaden en winkels.

Zwangeren die zich vanaf 1 maart 2015 inschrijven voor Omring Kraamzorg krijgen de Groeipas, ter waarde van € 18,50 gratis. Andere geïnteresseerden kunnen de Omring Kraamzorg Groeipas kopen.

Wat is Kraamzorg Extra?

Een van de bijzondere onderdelen van de Groeipas is; Kraamzorg Extra. Dit houdt in dat de klant extra kraamzorguren kan inkopen. Hierbij kan de klant maximaal 12 uur, verdeeld over maximaal 4 dagen inkopen. Dit is bijvoorbeeld in te zetten wanneer de klant geen recht heeft op couveuzenazorg, na thuiskomst van ziekenhuisopname of gewoon als extra uren na een reguliere bevalling/kraamtijd.

Kijk voor meer informatie op www.omringkraamzorg.nl .

Afbeeldingen Omring Kraamzorg komt met Groeipas

Omring Kraamzorg groeipas Vorige foto Volgende foto
Omring Kraamzorg groeipasAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10