krachtig verhaal Omring
krachtig verhaal Omring
krachtig verhaal Omring

Omring heeft meegedaan aan een verhalenserie, die In voor Zorg organiseerde. Onze bestuurder Victor van Dijk heeft hiervoor dhr. Joop Bennis gesproken, die in verpleeghuis Lindendael woont.

Omring > Krachtig verhaal van de heer Bennis uit Lindendael
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Krachtig verhaal van de heer Bennis uit Lindendael

29 okt

Omring heeft meegedaan aan een verhalenserie, die In voor Zorg organiseerde. Onze bestuurder Victor van Dijk heeft hiervoor dhr. Joop Bennis gesproken, die in verpleeghuis Lindendael (Hoorn) woont. Het verhaal is het eerste verhaal van de serie. Hierkunt u het krachtige verhaal lezen.

Wat is het idee van de verhalenserie? Centraal in de persoonlijke verhalen staat de kracht van de cliënt in de langdurige zorg (verhalenverteller).

Bijzonder aan deze verhalen is dat de cliënten niet worden geïnterviewd door een journalist. Een bestuurder, zorgprofessional, beleidsmaker of wethouder bezoekt de verhalenverteller om het persoonlijke verhaal op te halen. Over hoe de zorg - zoals die nu is georganiseerd - bijdraagt aan hun zelfredzaamheid, eigen kracht en kwaliteit van leven.

De verschillende verhalen geven een beeld over de verscheidenheid van die zelfredzaamheid én hoe zorgorganisaties daar ruimte aan geven.

Afbeeldingen Krachtig verhaal van de heer Bennis uit Lindendael

krachtig verhaal Omring Vorige foto Volgende foto
krachtig verhaal OmringAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10