Revalidatie in eigen tempo
Revalideren in eigen tempo
Revalideren in eigen tempo

Omring heeft gespecialiseerde centra waar ouderen kunnen revalideren na een ongeval of medische ingreep. ‘Cliënten willen soms versneld revalideren in het Nicolaas, of juist in langzamer tempo in Lindendael. Naar die klanten hebben we geluisterd.

Omring > Revalideren in eigen tempo
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Revalideren in eigen tempo

04 okt

Omring heeft gespecialiseerde centra waar ouderen kunnen revalideren na een ongeval of medische ingreep. ‘Cliënten willen soms versneld revalideren in het Nicolaas, of juist in langzamer tempo in Lindendael. Naar die klanten hebben we geluisterd. Het is vanaf nu weer mogelijk om in alle revalidatiecentra van Omring naar eigen vermogen te revalideren’, aldus Ton Huls, manager in Nicolaas.

Drie gespecialiseerde locaties

Omring heeft drie gespecialiseerde locaties voor revalidatie in Den Helder, Hoorn en Lutjebroek. Ton Huls: ‘Op alle locaties kunnen cliënten in hun eigen tempo revalideren in een prettige omgeving. De Kadijk, het revalidatiecentrum in het Nicolaas (Lutjebroek) is deze zomer in gebruik genomen. Mieke Fierloos, manager in Lindendael, vult aan: ‘Het revalidatiecentrum in Lindendael (Hoorn) is in januari 2012 opgeleverd. Het is modern en sfeervol. Ook in Den Koogh (Den Helder) is een modern revalidatiecentrum, dat van alle gemakken is voorzien’.

Alles gericht op terugkeer naar huis

‘Het doel van revalidatie is dat de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Alles is gericht op een terugkeer naar huis. De cliënt wordt hierbij ondersteund door een team van gespecialiseerde behandelaars en verzorgenden. Alle kennis rondom revalidatie is aanwezig. De fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, logopedist, maatschappelijk werker en diëtist zijn op de locatie. Dankzij een nauwe samenwerking met het Westfriestgasthuis in Hoorn en het Gemini in Den Helder is de zorg van zeer hoge kwaliteit en zo goed mogelijk afgestemd op de mogelijkheden cliënt’, aldus Mieke Fierloos.

Meer informatie

Klik hier , als u vragen heeft over de mogelijkheden van revalidatie, bel naar 0900 - 5 206 706. Ook voor informatie over de benodigde zorgindicatie en kosten kunt u terecht op het algemene nummer of het nummer van de locatie.

Afbeeldingen Revalideren in eigen tempo

Revalideren in eigen tempo Vorige foto Volgende foto
Revalideren in eigen tempoAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10