NL Doet - Doe je mee?
NL Doet - Doe je mee?
NL Doet - Doe je mee?

Ook in 2013 gaat de grote vrijwilligersactie van het Oranjefonds weer voor twee dagen van vrijwillige hulp zorgen, dat staat al vast. Op dit moment zijn er al zo’n 8.000 klussen aangeboden op de website.

Omring > NL Doet op 15 & 16 maart en Omring doet mee
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

NL Doet op 15 & 16 maart en Omring doet mee

15 feb

Ook in 2013 gaat de grote vrijwilligersactie van het Oranjefonds weer voor twee dagen van vrijwillige hulp zorgen, dat staat al vast. Op dit moment zijn er al zo’n 8.000 klussen aangeboden op de website.

Meld jouw Omring klus bij NL doet

Tussen deze klussen, waar behulpzame mensen op in kunnen schrijven, staan al een paar klussen die door medewerkers van Omring zijn aangemaakt. Zo gaan er vrijwilligers aan de slag in de Hoge Hop en in het Gezinspaviljoen. Maar wellicht dat er in jouw zorglocatie ook het één en ander mag gebeuren? Pak deze kans dan aan en meld jouw klus bij Omring aan op de website www.nldoet.nl . Nee heb je, ja kun je krijgen!

Niet alleen op locaties maar ook in de thuiszorg

Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor de zorg op locaties te gelden, maar kan net zo goed in de thuiszorg werken. Misschien kan jullie wijkgebouw wel een nieuw likje verf gebruiken?

Samen de handen uit de mouwen

Het is prachtig om te zien hoe mensen op 15 & 16 maart samen de handen uit de mouwen steken. En hoe mooi zou het zijn als je dit bij een klus kunt doen die door Omring geplaatst is. Vooral voor de medewerkers die niet direct in een zorgfunctie werkzaam zijn een leuke mogelijkheid om iets te betekenen voor elkaar.

Kijk dus snel op www.nldoet.nl , wat Omring doet!

Afbeeldingen NL Doet op 15 & 16 maart en Omring doet mee

NL Doet - Doe je mee? Vorige foto Volgende foto
NL Doet - Doe je mee?Afbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10