Lentetuin
Lentetuin
Lentetuin

Heb jij een foto gemaakt die de sfeer van de Lentetuin helemaal weergeeft? Doe dan mee aan de facebook fotoactie!

Omring > De Lentetuin & Omring fotoactie!
Laatst geplaatste items

Bezoek Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) aan Sorghvliet De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) bezoekt zorgorganisaties om toezicht te houden op de ... Lees verder >


Zorginnovatie door samenwerking in ouderenzorg Zorginnovatie door samenwerking in ouderenzorg. Samenwerking Hogeschool van Amsterdam, Omring en ... Lees verder >


Omring transparant over kwaliteit Bij Omring zijn wij graag open over de kwaliteit van zorg. Daarom openen wij in de week van 3 jul... Lees verder >

Alle nieuwsitems

De Lentetuin & Omring fotoactie!

25 feb

Heb jij een foto gemaakt die de sfeer van de Lentetuin helemaal weergeeft? Doe dan mee aan de facebook fotoactie door jouw leukste Lentetuin foto op te sturen naar .

Hoe doe je mee?

Maak een mooie foto en stuur deze naar: . Wij plaatsen deze foto’s dagelijks in het album Lentetuin fotoactie 2013 op onze Omring facebookpagina www.facebook.com/OmringNL . Wil je op de hoogte blijven, wordt dan lid van onze facebookpagina.

Fraaie prijs voor winnaar

De winnaar krijgt twee kaarten voor, het prachtige en visuele, Frozen Planet in concert! Op 13 april a.s. is deze adembenemende productie met het 80-koppig groot Gelders Orkest te zien op het grootste HD projectiescherm van ons land in de Ziggo Dome Amsterdam.

Kom naar de Omringstand

Stel uw gezondheidsvragen aan onze Omringconsulent op 28 februari van 13.00-15.00, 1 maart van 10.00-12.00 en 4 maart van 10.00-12.00 uur. Laat je bloeddruk meten op zaterdag 2 en zondag 3 maart tussen 9.45 - 16.30 uur. De Lentetuin vindt plaats op het sportcomplex van Zap (Ceresplein 1 in Breezand).

Bij de Omringstand is ook een iPad aanwezig van het promotieteam. Hier kun je de laatste nieuwtjes op onze facebookpagina lezen en informatie opzoeken op www.omring.nl .

De actie loopt tot donderdag 14 maart.

Afbeeldingen De Lentetuin & Omring fotoactie!

Lentetuin fotoactie Vorige foto Volgende foto
Lentetuin fotoactieAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10