Jolanda van Tunen (l) met Jenneke van Veen
Jenneke van Veen prijs 2013
Jenneke van Veen prijs 2013

Woensdag 18 december ontving zorgorganisatie Omring tijdens een feestelijke uitreiking in Schouwburg Het Park (Hoorn) uit handen van Jenneke van Veen, de gelijknamige zorgverbeterprijs 2013.

Omring > Omring ontvangt Jenneke van Veen-prijs 2013
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omring ontvangt Jenneke van Veen-prijs 2013

20 dec

Woensdag 18 december ontving zorgorganisatie Omring tijdens een feestelijke uitreiking in Schouwburg Het Park (Hoorn) uit handen van Jenneke van Veen, de gelijknamige zorgverbeterprijs 2013. Het project ‘Mis ze niet!’ van Omring op Texel rond het vroegtijdig signaleren van een delier door verzorgenden is gekozen als beste kwaliteitsverbetering in de langdurige zorg.

Delier

Een delier is een acute, tijdelijke verwardheidstoestand. Vroegsignalering maakt snel ingrijpen mogelijk, waardoor erger wordt voorkomen. Signalen van verzorgenden zijn daarbij onmisbaar. Initiatiefnemer Jolanda van Tunen (thuiszorg Texel) nam de prijs namens Omring in ontvangst van Jenneke van Veen (zie foto).

‘Tijdens mijn werk zag ik wel eens dat het delier werd gemist. Om dit te voorkomen heb ik enkele praktische materialen ontwikkeld. De poster, het protocol, de cliëntenflyer en de sticker kan de hulpverlener alert maken op het delier. Ik ben ervan overtuigd dat dit helpt bij de vroegsignalering. Nu ik deze prijs heb gewonnen en het materiaal landelijk bekend wordt gemaakt, ben ik daar heel erg blij om. Ik hoop dat er heel veel mensen mee gebaat zijn!’, aldus Jolanda.

Materialen (signaleren delier) bestellen?

Wilt u alle materialen bestellen, dan kan dat door een mail te sturen Erica van de Peppel via . Het pakketje met de onder andere de poster en de delierstickers kost 15 euro.

Afbeeldingen Omring ontvangt Jenneke van Veen-prijs 2013

Jolanda van Tunen (l) met Jenneke van Veen Vorige foto Volgende foto
Jolanda van Tunen (l) met Jenneke van VeenAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10