Bijeenkomst nieuw personeel
Bijeenkomst nieuw personeel
Bijeenkomst nieuw personeel

Vier keer per jaar worden alle nieuwe medewerkers van Omring uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe werkgever.

Omring > Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten

11 okt

Vier keer per jaar worden alle nieuwe medewerkers van Omring uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe werkgever. Waar staat Omring voor? Wat is de visie van Omring op zorg en met welke kernwaarden komen de nieuwe medewerkers in aanraking.

In gesprek

De raad van bestuur van Omring (Victor van Dijk en Anky Atzema) geeft tijdens de bijeenkomst antwoord op deze vragen om vervolgens ook samen in gesprek te gaan. Zo kunnen de nieuwe collega’s laten weten hoe hun eerste periode bij Omring is bevallen en wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan.

Nuttig en leuk

Maar ook hele praktische zaken komen aan bod. Bijvoorbeeld een uitleg van de Personeels afdeling over de salarisstrook. Een van de nieuwe medewerkers gaf aan dat de bijeenkomst nuttig was, maar vooral ook leuk omdat je in aanraking komt met collega’s die heel ander werk doen. “Ik sprak iemand van de afdeling Personeelszaken en iemand vanuit de huishoudelijke hulp. Zelf ga ik in Omringlocatie Den Koogh werken. Erg leuk om op deze manier met Omring en mijn nieuwe collega’s in aanraking te komen. En ik weet meteen wat Omring allemaal nog meer in huis heeft!”.

Laatste bijeenkomst van dit jaar

Dinsdag 9 oktober jl. vond de laatste bijeenkomst van dit jaar plaats (zie foto). Omring hoopt in 2013 ook weer veel nieuwe gemotiveerde collega’s welkom te heten.

Omring wenst alle nieuwe medewerkers in ieder geval veel succes en natuurlijk plezier!

Afbeeldingen Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten

Bijeenkomst nieuw personeel Vorige foto Volgende foto
Bijeenkomst nieuw personeelAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10