Bijeenkomst nieuw personeel
Bijeenkomst nieuw personeel
Bijeenkomst nieuw personeel

Vier keer per jaar worden alle nieuwe medewerkers van Omring uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe werkgever.

Omring > Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten

11 okt

Vier keer per jaar worden alle nieuwe medewerkers van Omring uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met hun nieuwe werkgever. Waar staat Omring voor? Wat is de visie van Omring op zorg en met welke kernwaarden komen de nieuwe medewerkers in aanraking.

In gesprek

De raad van bestuur van Omring (Victor van Dijk en Anky Atzema) geeft tijdens de bijeenkomst antwoord op deze vragen om vervolgens ook samen in gesprek te gaan. Zo kunnen de nieuwe collega’s laten weten hoe hun eerste periode bij Omring is bevallen en wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan.

Nuttig en leuk

Maar ook hele praktische zaken komen aan bod. Bijvoorbeeld een uitleg van de Personeels afdeling over de salarisstrook. Een van de nieuwe medewerkers gaf aan dat de bijeenkomst nuttig was, maar vooral ook leuk omdat je in aanraking komt met collega’s die heel ander werk doen. “Ik sprak iemand van de afdeling Personeelszaken en iemand vanuit de huishoudelijke hulp. Zelf ga ik in Omringlocatie Den Koogh werken. Erg leuk om op deze manier met Omring en mijn nieuwe collega’s in aanraking te komen. En ik weet meteen wat Omring allemaal nog meer in huis heeft!”.

Laatste bijeenkomst van dit jaar

Dinsdag 9 oktober jl. vond de laatste bijeenkomst van dit jaar plaats (zie foto). Omring hoopt in 2013 ook weer veel nieuwe gemotiveerde collega’s welkom te heten.

Omring wenst alle nieuwe medewerkers in ieder geval veel succes en natuurlijk plezier!

Afbeeldingen Nieuwe medewerkers Omring van harte welkom geheten

Bijeenkomst nieuw personeel Vorige foto Volgende foto
Bijeenkomst nieuw personeelAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10