Nationale Hulpverleningsdag
Nationale Hulpverleningsdag
Nationale Hulpverleningsdag

Nicole de Pierre, van zorgteam Grote Waal in Hoorn, organiseert vanuit de vrijwilligersorganisatie SESH (www.sesh.nl) dit jaar de Nationale Hulpverlenersdag op 7 oktober 2012 in ‘De nieuwe wal’ (Hoorn) van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Omring > Nationale Hulpverleningsdag
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Nationale Hulpverleningsdag

02 okt

Nicole de Pierre, van zorgteam Grote Waal in Hoorn, organiseert vanuit de vrijwilligersorganisatie Stichting Evenementen Stad Hoorn dit jaar de Nationale Hulpverlenersdag op 7 oktober 2012 in ‘De nieuwe wal’ (Hoorn) van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Tientallen instanties aanwezig

Tijdens deze dag worden hulpverleners extra in het zonnetje gezet. Er zullen tientallen instanties, groot en klein, zichzelf presenteren. Ook zal er een stand zijn waarmee Omring zich presenteert. Het promotieteam, coördinerend wijkverpleegkundigen en de regiomanager zijn hiervoor aanwezig.

Grote dag

Het belooft een grote dag te worden, waarbij we worden ondersteund door vele grote partijen zoals de burgemeester, politici, ministeries etc. etc. Er zijn vele prominente mensen uitgenodigd die achter ons staan wat betreft het respect voor de hulpverleners. Tevens zijn we van plan om na deze dag verder te gaan met lesmateriaal op scholen omtrent dit gebied. Als je het probleem al jong aanpakt, wie weet gaan we dan weer de goede kant op!

Respect voor de hulpverlener

Nicole heeft voor de organisatie van de dag door SESH de Stichting Hulpverlenersrespect opgezet. Deze stichting heeft o.a. tot doel om jaarlijks één evenement te organiseren dat plaatsvindt in Hoorn. Dit evenement staat in het teken van de hulpverlener. De dag is bedoeld om waardering en respect te tonen voor het werk dat hulpverleners doen.

Interactieve dag

Het moet een interactieve dag zijn waarbij de diverse instanties tonen wat voor werk ze doen en waarbij de bezoekers dit zelf kunnen ervaren. De stichting hoopt dat door dit evenement, het respect voor hulpverleners (weer) ontstaat. Iedereen in Nederland zou zich (weer) moeten beseffen dat we dankbaar mogen zijn dat er mensen zijn die een beroep in de hulpverlening willen uitoefenen en dit dag en nacht met veel passie en enthousiasme doen.

Meer weten over de Hulpverleningsdag?

Nicole nodigt iedereen van harte uit om te komen. Meer weten? Kijk op de website www.hulpverlenersrespect.nl

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10