Omring tijdens de 55+ beurs
Omring tijdens de Hulpverlenersdag
Omring

Het promotieteam van Omring heeft een drukke maar geslaagde week achter de rug. Het team was aanwezig op zowel de 55+ beurs in Den Helder, de Seniorendag in Medemblik als de 1e Nationale Hulpverlenersdag in Hoorn.

Omring > Geslaagde week voor promotieteam Omring
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Geslaagde week voor promotieteam Omring

08 okt

Het promotieteam van Omring heeft een drukke maar geslaagde week achter de rug. Het team was aanwezig op zowel de 55+ beurs in Den Helder, de Seniorendag in Medemblik als de 1e Nationale Hulpverlenersdag in Hoorn.

55+ Beurs Den Helder

Op 2 oktober was Omring aanwezig op de 55+ beurs in Den Helder. In totaal zijn er zo’n 2000 bezoekers geweest. De stand van Omring werd goed bezocht. Het promotieteam van Omring en de Omringconsulenten waren aanwezig om de vragen op gebied van zorg te beantwoorden.

Veel belangstelling voor personenalarmering

Ook de Personenalarmering van Omring werd extra gepromoot, en hier was veel belangstelling voor. Daarnaast was Zo… aanwezig op onze stand, een nieuwe dochter onderneming van Omring.

Drukte bij gratis bloeddrukmeting

Uiteraard mocht de gratis bloeddrukmeting niet ontbreken en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Bezoekers willen graag weten wat hun bloeddruk is, en konden hier dan vragen over stellen.
Uiteraard waren de handige hulpmiddelen van de Omringwinkel aanwezig, en deze zijn dan ook goed verkocht op de 55+ beurs. De bezoekers waren enthouisiast over Omring, en daarmee konden we deze beurs met een goed gevoel afsluiten.

Seniorendag Medemblik

Het promotieteam van Omring was 6 oktober aanwezig op de Seniorendag in Medemblik, met als thema “Kom de deur uit!” Naast het promoten van Omring algemeen en het beantwoorden van alle vragen op gebied van zorg, heeft het promotieteam extra aandacht gegeven aan de personenalarmering van Omring.

Verkoop hulpmiddelen

Daarnaast werden er handige hulpmiddelen vanuit de Omringwinkel verkocht aansluitend bij het thema. De Omring stand mocht 200 bezoekers ontvangen en nieuwe leden inschrijven voor het Servicepakket. Aanwezig zijn op de Seniorendag was van zeer toegevoegde waarde.

1e Nationale Hulpverlenersdag Hoorn

Zondag 7 oktober werd de 1e Nationale Hulpverlenersdag georganiseerd in Hoorn. Een dag waarop de hulpverleners in het zonnetje gezet werden en aandacht werd geschonken aan de huidige agressie tegen hen. Het promotieteam van Omring was hierbij aanwezig en samen met wijkverpleegkundigen uit Hoorn waren wij hulpverleners die hierbij niet gemist konden worden.

25.000 bezoekers

De dag begon met een uitgebreid gezamenlijk ontbijt voor alle hulpverleners die aanwezig waren. Na deze goede start werd het evement geopend voor bezoekers. En dit was een behoorlijk aantal! 25.000 bezoekers kwamen op deze mooie zonnige dag kijken hoe de hulpverleners van Hoorn zich presenteerde. Jong en oud keek zijn ogen uit bij alle demonstraties van de politie, brandweer, ambulance, landmacht, ME, reddingshonden en nog veel meer!

Veel vragen

Omring stond op een prachtige plek, helemaal vooraan als eerste en kon niet gemist worden door alle bezoekers. Omring heeft zichzelf goed neergezet tijdens dit evenement; veel vragen kunnen beantwoorden en ook vele kinderen blij kunnen maken met een kleurplaat van Omring en uiteraard een ballon! Een evenement dat we als Omring zijnde niet hadden mogen missen. We zullen er volgend jaar weer bij aanwezig zijn!

Afbeeldingen Geslaagde week voor promotieteam Omring

Omring tijdens de 55+ beurs Vorige foto Volgende foto
Omring tijdens de 55+ beursAfbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10