Actief en thuis markt
Actief en Thuis markt
Actief en Thuis markt

Op vrijdag 28 september en op vrijdag 19 oktober heeft Omring Servicepakket samen met de Omringwinkels voor de derde keer de Actief & Thuis markt georganiseerd.

Omring > Geslaagde derde Actief en Thuis markt Omring
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Geslaagde derde Actief en Thuis markt Omring

23 okt

Op vrijdag 28 september en op vrijdag 19 oktober heeft Omring Servicepakket samen met de Omringwinkels voor de derde keer de Actief & Thuis markt georganiseerd. De locatie was in Hoorn in Het Baken en in Den Helder in de Koploper (voor Den Helder de eerste keer). In totaal zijn er zo’n 400 bezoekers geweest.

Veel bezoekers en leveranciers

Voor deze derde Actief en Thuis markt van Omring was veel reclame gemaakt, en dat kwam ook goed tot uiting in de aantal bezoekers van de beide dagen in Hoorn en Den Helder.
Er waren daarnaast veel leveranciers van de Omringwinkel en het Servicepakket aanwezig.

Veel belangstelling voor personenalarmering

De Omringconsulenten waren aanwezig om de vragen op gebied van zorg te beantwoorden. Ook de Personenalarmering van Omring werd extra gepromoot, en hier was veel belangstelling voor. Daarnaast was Zo… aanwezig op deze markt.

Diverse activiteiten en demonstraties

Uiteraard mocht de gratis bloeddrukmeting en bloedsuikerbepaling niet ontbreken en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Bezoekers hadden de beschikking over de Univé Fitzuil en het gehoor kon getest worden. Het uitproberen van de sta-op stoelen, het proeven van een warme maaltijd van de maaltijddienst en een lekkere voetmassage werd ook gewaardeerd.

Zeer positieve reacties van bezoekers en exposanten

De bezoekers waren enthouisiast over deze markt en men kon rustig onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers geïnformeerd worden over tal van producten en diensten. De reacties zowel van de bezoekers als van de exposanten waren zeer positief.

Afbeeldingen Geslaagde derde Actief en Thuis markt Omring

Actief en Thuis markt Vorige foto Volgende foto
Actief en Thuis marktAfbeelding 1/10

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10