Vedermethode gecertificeerden
Vedermethode gecertificeerden
Vedermethode gecertificeerden

Op 15 november jl. was het zover. Na een driejarig implementatie traject van de Veder Methode ronden 18 medewerkers, vanuit diverse locaties van Omring, het traject af.

Omring > Achttien medewerkers gecertificeerd in De Veder Methode
Laatst geplaatste items

De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS GRZPLUS is het samenwerkingsverband van De Zorgcirkel en Omring op het gebied van geriatrische re... Lees verder >


Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Achttien medewerkers gecertificeerd in De Veder Methode

26 nov

Op 15 november jl. was het zover. Na een driejarig implementatie traject van de Veder Methode ronden 18 medewerkers, vanuit diverse locaties van Omring, het traject af.

Feestelijke uitreiking

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bruisplek in Heiloo. De projectleiders binnen Omring van de Vedermethode, Nelly de Geus en Iet van den Berg zijn natuurlijk reuze trots op de geslaagde medewerkers en iedereen mag dit weten.

Wat is de Vedermethode precies?

De Vedermethode is een methode die uitgaat van principes die in het theater gebruikt worden. Voor mensen met dementie werkt het als volgt: je prikkelt eerst het lange termijn geheugen en brengt hen daardoor terug naar de vroegere jeugd. Door middel van liedjes, verhalen of geuren gaan ze hiervoor open staan. Het geeft ze een vertrouwd en veilig gevoel.

Toekomst Vedermethode voor Omring

De Vedermethode zal in 2013 verder geïntroduceerd worden binnen Omring, zodat bewoners met dementie hiervan kunnen genieten.

Afbeeldingen Achttien medewerkers gecertificeerd in De Veder Methode

Vedermethode gecertificeerden Vorige foto Volgende foto
Vedermethode gecertificeerdenAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10