Schuilt in jou een goed maatje
Schuilt in jou een goed maatje
Schuilt in jou een goed maatje

Het Platform Dementie Noord-Holland Noord is in samenwerking met een aantal vrijwilligersorganisaties in Noord-Holland Noord de campagne ‘Goede Maatjes’ gestart in de gehele regio Noord-Holland Noord.

Omring > Schuilt in jou een goed maatje?
Laatst geplaatste items

Omring transparant over kwaliteit Bij Omring zijn wij graag open over de kwaliteit van zorg. Daarom openen wij in de week van 3 jul... Lees verder >


Chemotherapie thuis in plaats van in het ziekenhuis Geen opname meer in het ziekenhuis voor chemotherapie. Thuis verzorgt Omring de toediening van de... Lees verder >


Julius Roorda versterkt Raad van Bestuur Omring De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Omring heeft Julius Roorda benoemd als bestuurslid. Roor... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Schuilt in jou een goed maatje?

11 dec

Het Platform Dementie Noord-Holland Noord is in samenwerking met een aantal vrijwilligersorganisaties in Noord-Holland Noord de campagne ‘Goede Maatjes’ gestart in de gehele regio Noord-Holland Noord. Omring is ook vertegenwoordigd in het Platform en ondersteunt deze campagne.

Doel van de campagne

Eline Rampen (regiomanager Thuiszorg) is namens Omring vertegenwoordigd in het Platform en vertelt over de doelen van de campagne:

“Aan de ene kant wil het Platform vrijwilligers werven die hun hobby en/of passie met thuiswonende mensen met dementie, willen delen. Denk bijvoorbeeld aan: samen een lekkere maaltijd koken, een baantje trekken op de schaatsbaan, samen de hond uitlaten of samen schilderen. Maar ook: gewoon een kopje koffie drinken, of thuis een spelletje doen.”

“Een ander doel van deze campagne is het ontlasten van de mantelzorger. Door de zorg voor een partner of familielid met dementie staat die onder zware druk. Een dag(deel) vrij voor de mantelzorger terwijl de partner of familielid een plezierige tijd beleeft is dan ook een welkome afwisseling. Onze zorgteams informeren bij cliënten en/of hun mantelzorgers of zij behoefte hebben aan een maatje. Daarvoor delen zij flyers uit. Daarnaast zijn er flyers beschikbaar om vrijwilligers te werven.”

Meer weten?

Bekijk de flyers of mail Eline op .

Afbeeldingen Schuilt in jou een goed maatje?

Schuilt in jou een goed maatje Vorige foto Volgende foto
Schuilt in jou een goed maatjeAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10