Schuilt in jou een goed maatje
Schuilt in jou een goed maatje
Schuilt in jou een goed maatje

Het Platform Dementie Noord-Holland Noord is in samenwerking met een aantal vrijwilligersorganisaties in Noord-Holland Noord de campagne ‘Goede Maatjes’ gestart in de gehele regio Noord-Holland Noord.

Omring > Schuilt in jou een goed maatje?
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Schuilt in jou een goed maatje?

11 dec

Het Platform Dementie Noord-Holland Noord is in samenwerking met een aantal vrijwilligersorganisaties in Noord-Holland Noord de campagne ‘Goede Maatjes’ gestart in de gehele regio Noord-Holland Noord. Omring is ook vertegenwoordigd in het Platform en ondersteunt deze campagne.

Doel van de campagne

Eline Rampen (regiomanager Thuiszorg) is namens Omring vertegenwoordigd in het Platform en vertelt over de doelen van de campagne:

“Aan de ene kant wil het Platform vrijwilligers werven die hun hobby en/of passie met thuiswonende mensen met dementie, willen delen. Denk bijvoorbeeld aan: samen een lekkere maaltijd koken, een baantje trekken op de schaatsbaan, samen de hond uitlaten of samen schilderen. Maar ook: gewoon een kopje koffie drinken, of thuis een spelletje doen.”

“Een ander doel van deze campagne is het ontlasten van de mantelzorger. Door de zorg voor een partner of familielid met dementie staat die onder zware druk. Een dag(deel) vrij voor de mantelzorger terwijl de partner of familielid een plezierige tijd beleeft is dan ook een welkome afwisseling. Onze zorgteams informeren bij cliënten en/of hun mantelzorgers of zij behoefte hebben aan een maatje. Daarvoor delen zij flyers uit. Daarnaast zijn er flyers beschikbaar om vrijwilligers te werven.”

Meer weten?

Bekijk de flyers of mail Eline op .

Afbeeldingen Schuilt in jou een goed maatje?

Schuilt in jou een goed maatje Vorige foto Volgende foto
Schuilt in jou een goed maatjeAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10