Koninklijke onderscheiding uitgereikt
Mevrouw Tromp
Koninklijke onderscheiding

Vrijwilligster mevrouw Tine Tromp-Bijvoet is vanmorgen 27 april benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Tine Tromp kreeg de Koninklijke onderscheiding uitgereikt van burgemeester Sipkes van de gemeente Koggenland.

Omring > Koninklijke onderscheiding voor Omringvrijwilligster Tine Tromp-Bijvoet
Laatst geplaatste items

Nieuw woonzorgcomplex helpt mensen met zware zorgvraag zolang mogelijk hun eigen leven voort te zetten Op 15 februari ondertekenden woningstichting Het Grootslag en Omring de samenwerkingsovereenkomst... Lees verder >


Baanbrekende samenwerking Omring / VGZ Zorgorganisatie Omring en Coöperatie VGZ, waar Univé Zorg een onderdeel van is, gaan een meerjari... Lees verder >


Zo leuk kan zorg zijn! Altijd al willen weten hoe leuk zorg kan zijn? En wil jij graag werken bij een organisatie die pe... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Koninklijke onderscheiding voor Omringvrijwilligster Tine Tromp-Bijvoet

27 apr

Vrijwilligster mevrouw Tine Tromp-Bijvoet is vanmorgen 27 april benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Tine Tromp kreeg de Koninklijke onderscheiding uitgereikt van burgemeester Sipkes van de gemeente Koggenland. Ze ontving de onderscheiding voor haar geweldige inzet als vrijwilligster in o.a. Omringlocatie De Oever in Spierdijk.

Een vertrouwd en onmisbaar gezicht

In woonzorgcomplex De Oever in Spierdijk is Tine voor velen een vertrouwd en onmisbaar gezicht. Al sinds 1998 verricht ze als vrijwilligster twee dagen per week uiteenlopende activiteiten voor de bewoners met dementie en ondersteunt daarbij de collega’s.

Samen met de bewoners

Op de verschillende ‘huiskamers’ waar de ouderen kleinschalig wonen, verzorgt ze het ontbijt, drinkt ze koffie en thee, maakt ze gezellig een praatje of gaat ze met de bewoners een wandeling maken door het dorp. Samen boodschappen doen en daarna koken of met de auto naar de carnavalsoptocht pakt Tine ook op. Zij leest de krant voor en speelt spelletjes aan tafel.

Onmisbare vrijwilligster!

Samen met de bewoners houdt Tine de tuin bij en zorgt voor een gezellig terras waarbij de bakken met bloemen niet mogen ontbreken. Kortom een vrijwilligster die voor de bewoners en ook de medewerkers van Omring onmisbaar is! Namens de Raad van Bestuur en alle collega’s van Omring feliciteren we Tine van harte met deze eervolle en zeer verdiende onderscheiding!

Afbeeldingen Koninklijke onderscheiding voor Omringvrijwilligster Tine Tromp-Bijvoet

koninklijke onderscheiding Omring vrijwilliger Vorige foto Volgende foto
koninklijke onderscheiding Omring vrijwilligerAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10