De Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe
De Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe
De Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe

Op zondag 15 april 2012 is er een Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe.

Omring > De Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

De Beweeg- en Gezondheidsmarkt voor 55-plussers in Zijpe

03 apr

Wilt u ook wat meer bewegen, maar u weet nog niet hoe? Kom dan op zondag 15 april aanstaande van 11.00 tot 16.00 uur naar de Beweeg- en Gezondheidsmarkt in de Multitreffer in ’t Zand.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Seniorenraad in samenwerking met de ouderenadviseur en Sportservice Schagen. Omring is met een informatiestand ook aanwezig.

Tijdens de markt kunt u deelnemen aan fitheidtesten en diverse demonstraties en workshops bijwonen, waaronder ‘Meer bewegen voor ouderen’ (Mbvo), jeu de boules, dynamic tennis, keeping-fit, spinning, zumba, darten en yoga. Verder zijn de verenigingen vertegenwoordigd die ouderensport aanbieden en zijn er informatiestands. Het definitieve programma wordt gepubliceerd op de pagina’s van de gemeente Zijpe in het Schager Weekblad en op www.zijpe.nl.

Vet & BMI-meting bij Omringstand

Bij onze wijkverpleegkundige kunt u gratis uw bloeddruk laten meten en bij onze Omring diëtist kunt u een Vet & BMI-meting doen. Een bloeddrukmeter van de Omringwinkel wordt tegen een speciale prijs aangeboden deze dag.

Verder kunt u bij de Omringstand informatie krijgen op het gebied van zorg thuis, veilig en verzorgd wonen en fit en gezond leven. U kunt met al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Meer weten?

Meer informatie over de Beweeg- en Gezondheidsmarkt? Kijk op de website van gemeente Zijpe.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10