Omringpas krijgt eigen website
Chat met onze consulenten
Omringpas krijgt eigen website

Vanaf maandag 4 maart heeft de Omringpas een eigen website. Online inschrijven, meedenken over het aanbod, nieuwe mogelijkheden, speciale acties: u vindt het allemaal. Daarnaast kunt u iedere dag in gesprek met een van onze consulenten via de chat.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Cursussen en diensten > Omringpas krijgt eigen website
Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omringpas krijgt eigen website

26 feb

Maandag 4 maart aanstaande is ONZE dag! En ons, dat zijn al die vele duizenden huishoudens die aangesloten zijn bij Omring. U bent één van die wel 80.000 "Omringers" die wonen in West-Friesland en de Kop van Noord Holland.

Een enorm aantal mensen die Omring niet alleen als zorgverlener zien. Cursussen, activiteiten, kortingen in winkels, reisjes, maaltijden, persoonlijke verzorging, klusjesmannen, de notaris, fitness, mode en styling-advies... Het is maar een greep en via Omring is het allemaal snel en tegen de beste voorwaarden geregeld!

Nieuwe website

Vanaf 4 maart komt daar een nieuwe site bij. De mogelijkheden die wij u bieden nòg overzichtelijker, nòg sneller en vooral nog veel actueler. Online inschrijven, meedenken over het aanbod, nieuwe mogelijkheden, speciale acties: u vindt het allemaal.

Persoonlijker

En als u vreest dat internet het allemaal minder persoonlijk maakt: elke dag kunt u online in gesprek met onze consulenten. Het persoonlijke gesprek blijft niet alleen mogelijk, maar wordt nòg toegankelijker. Want Omring wil mogelijk maken wat u wilt. U bepaalt wat we samen doen.

Vanaf 4 maart ook op internet. We verwelkomen u graag.

Afbeeldingen Omringpas krijgt eigen website

Chat met een Omringconsulent Vorige foto Volgende foto
Chat met een OmringconsulentAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10