Woonmaand oktober
Woonmaand oktober
Woonmaand oktober

Oktober is woonmaand bij de Omringwinkel. Verschillende producten, zoals hoog-laagbedden, trapliften en sta-op-stoelen kunt u in de winkels uitproberen en aanschaffen tegen speciale actieprijzen.

Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Woonmaand oktober

26 sep

Oktober is woonmaand bij de Omringwinkel. Verschillende producten, zoals hoog-laagbedden, trapliften en sta-op-stoelen kunt u in de winkels uitproberen en aanschaffen tegen speciale actieprijzen. Ook geldig zonder Omringpas. De acties lopen tot en met 31 oktober, zolang de voorraad strekt en wijzigingen voorbehouden.

De onderstaande aanbiedingen zijn ook tijdens de Actief & Thuis Markt in Hoorn.

Stoelleestafel

Deze stoelleestafel is in hoogte verstelbaar en heeft een werkblad met verstelbare hoek. Zo kunt u nog prettiger lezen en schrijven vanuit uw stoel.
Prijs: 81,75 euro

Bedgreep Frida

Kunt u moeilijk opstaan uit bed? Bent u bang dat u valt? Dan biedt de bedgreep Frida uitkomst. Hij is in hoogte verstelbaar en heeft een zachte rubberen grip. Geschikt voor verstelbare bedbodems.
Prijs: 73,95 euro

Voetstoel met handleuning

Dankzij deze handige voetstoel kunt u makkelijker bij hoge kastjes te komen. En stapt u moeiteloos in bad. De voetstoel heeft een handleuning en een antislipmatje op het bankje.
Prijs: 37,50 euro

Keukenkruk met verstelbare zithoogte

Is lang staan in de keuken niet meer mogelijk? Met deze keukenkruk kunt u af en toe even rusten tijdens het koken. De kruk is in hoogte verstelbaar, heeft armleuningen en een zachte zitting.
Prijs: 59,95 euro

Onderaan deze pagina kunt u de aanbiedingen downloaden en nog eens rustig doorlezen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10