Cursus Conditie 50 plussers
Cursus Conditie 50 plussers
Cursus Conditie 50 plussers

Omring organiseert, in samenwerking met oefentherapeut Mensendieck Kieke Haaksma, een conditiecursus voor 50-plussers in Den Helder.

Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Cursus Conditie 50 plussers

15 okt

Omring organiseert, in samenwerking met oefentherapeut Mensendieck Kieke Haaksma, een conditiecursus voor 50-plussers in Den Helder.

Tien bijeenkomsten

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van één uur. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op maandag 12 november. De lessen worden gegeven in de Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck, Plansoenstraat 2 in Den Helder. Met de Omringpas krijgt u € 12,50 korting en betaalt u € 67,50 in plaats van € 75,- .

Conditieles 50-plussers

In de huidige maatschappij wordt teveel gezeten en te weinig bewogen. Daarom is het prettig en gezond om te gaan sporten. Lichamelijke klachten en beperkingen kunnen dit belemmeren, maar ook dan kan gesport worden. Conditieles op basis van de methode Mensendieck maakt bewegen op een goede manier mogelijk. In de cursus wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten of beperkingen.

Cursus

De groep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat de deelnemers voldoende aandacht krijgen van de therapeut. De lessen worden aangeboden in blokken van 10 weken, waarbij gewerkt wordt aan het verbeteren van de spierkracht, het uitnodigingsvermogen, de soepelheid en de lichamelijke houding tijdens allerlei dagelijkse activiteiten.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of het aanmelden kun u contact opnemen met de docente, telefoon 06 - 8200 9575 of via e-mail

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10