Rollatorkeuring Den Helder
Rollatorkeuring Den Helder
Rollatorkeuring Den Helder

Omring heeft 14 november een rollatorkeuring in de Omringwinkel Den Helder gekoppeld aan een verkoopactie met korting bij aanschaf van een nieuwe rollator. Maar liefst 53 rollators werden gekeurd.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Cursussen en diensten > Grote belangstelling rollatorkeuring Den Helder
Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Grote belangstelling rollatorkeuring Den Helder

20 nov

Omring heeft 14 november een rollatorkeuring in de Omringwinkel Den Helder gekoppeld aan een verkoopactie met korting bij aanschaf van een nieuwe rollator. Maar liefst 53 rollators werden gekeurd.

De dag ervoor werden er in Hoorn bijna net zoveel rollators gekeurd.

Reparaties en fysiek advies

Tijdens de keuring werdt de rollator nagekeken op mankementen en direct gerepareerd door een technische man. Daarnaast gaf een fysiotherapeut advies over welke houding je het beste kunt aannemen achter een rollator en werdt de rollator op de juiste hoogte ingesteld.

Erg veel belangstelling

Er was heel veel belangstelling en iedereen was heel erg tevreden. Er stond voor iedereen koffie en thee klaar met een koekje. Voor mensen die moesten wachten vanwege de drukte was het wachten hierdoor alsnog best aangenaam.

Er waren veel bezoekers die gelijk een nieuwe rollator met 20% korting hebben gekocht.

Vergoeding en korting

Tot einde van het jaar heeft u nog de mogelijkheid om een nieuwer rollator aan te schaffen met een vergoeding uit de AWBZ. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. Met uw Omringpas krijgt u nog eens 10% korting op de luxe rollators.

Rollatorkeuringen op afspraak

Omring organiseert regelmatig rollatorkeuringen, op afspraak, in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Wilt u meer informatie of op de hoogte worden gehouden van keruingen bij u in de buurt? Neem dan contact op met Omring via telefoonnummer 0900 – 5 206 706.

Afbeeldingen Grote belangstelling rollatorkeuring Den Helder

Rollatorkeuring Den Helder Vorige foto Volgende foto
Rollatorkeuring Den HelderAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10