Rollatorkeuring in Hoorn
Rollatorkeuring in Hoorn
Rollatorkeuring in Hoorn

Vorige week werd er een grootschalige rollatorkeuring in de Omringwinkel in Hoorn georganiseerd. Dit blijkt in een behoefte te voorzien. Maar liefst 60 rollators zijn gekeurd.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Cursussen en diensten > Grote belangstelling rollatorkeuring
Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Grote belangstelling rollatorkeuring

13 nov

Vorige week werd er een grootschalige rollatorkeuring in de Omringwinkel in Hoorn georganiseerd. Dit blijkt in een behoefte te voorzien. Maar liefst 60 rollators zijn gekeurd.

Mankementen en reparaties

Tijdens de keuring wordt de rollator nagekeken op mankementen en gerepareerd door een technisch medewerker. Daarnaast geeft een fysiotherapeut advies over welke houding je het beste kunt aannemen achter een rollator en wordt de rollator op de juiste hoogte ingesteld. De belangstelling en waardering waren groot.

Grote drukte

Een aantal van rollators werden afkeurd. Deze mensen konden gelukkig meteen een nieuwe uitzoeken in de Omringwinkel. Met een korting van 20% en een bijbetaling konden mensen ook een nieuwe luxe rollator aanschaffen. Vanwege de drukte kregen mensen die moesten wachten een kopje koffie of thee met een koekje. Hierdoor was het wachten best aangenaam. Iedereen ging weer tevreden met een goed werkende of nieuwe rollator de deur uit.

Vergoeding en korting

Tot einde van het jaar heeft u nog de mogelijkheid om een nieuwe rollator aan te schaffen met een vergoeding uit de AWBZ. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. Met uw Omringpas krijgt u nog eens 10% korting op de luxe rollators.

Rollatorkeuringen op afspraak

Omring organiseert regelmatig rollatorkeuringen, op afspraak, in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Wilt u meer informatie of op de hoogte worden gehouden van keuringen bij u in de buurt? Neem dan contact op met Omring via telefoonnummer 0900 - 5 206 706.

Afbeeldingen Grote belangstelling rollatorkeuring

Rollatorkeuring in Hoorn Vorige foto Volgende foto
Rollatorkeuring in HoornAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10