Voorbereiden op intakegesprek met de Z-app
Voorbereiden op intakegesprek met de Z-app
Voorbereiden op intakegesprek met de Z-app

De Z-app is de afkorting van Zorg-app. Het is een nieuwe gratis applicatie die op de computer of laptop geïnstalleerd kan worden.

Doordat de zorggebruiker maar één keer alle gegevens hoeft in te vullen, en aan alle zorgverleners dezelfde informatie geeft, is de kans op fouten kleiner. Daarnaast bespaart het tijd.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Cursussen en diensten > Voorbereiden op intakegesprek met de Z-app
Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Voorbereiden op intakegesprek met de Z-app

07 jun

De Z-app is de afkorting van Zorg-app. Het is een nieuwe gratis applicatie die op de computer of laptop geïnstalleerd kan worden. Met de Z-app kunnen cliënten zich goed voorbereiden op een intakegesprek voor ziekenhuis, verzorgingshuis of voor thuiszorg. Hierin kunnen vooraf alle nodige gegevens worden ingevoerd: over zorgverleners , welke zorg nodig is en waarbij, medicijngebruik en hulpmiddelen.

Minder kans op fouten en tijdbesparend

Doordat de zorggebruiker maar één keer alle gegevens hoeft in te vullen, en aan alle zorgverleners dezelfde informatie geeft, is de kans op fouten kleiner. Daarnaast bespaart het tijd, want bij bijvoorbeeld een intakegesprek bij een verzorgingstehuis zijn de meeste antwoorden op vragen van de verzorging al gegeven.

Ook geschikt voor kinderen die de zorg voor hun ouders willen verbeteren

De Z-app is ook geschikt voor kinderen die de zorg voor hun ouders willen verbeteren. Met name voor allochtone ouderen en de mensen uit hun omgeving die voor hen zorgen. De Z-app is een product van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en in samenwerking met Qiy, Netwerk Noom, Actiz, LOC en Marokko Media gerealiseerd. Het project wordt gefinancierd door ZonMw.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10