Thuiszorgwinkel wordt Omringwinkel
Thuiszorgwinkel wordt Omringwinkel
Thuiszorgwinkel wordt Omringwinkel

De Thuiszorgwinkel heet vanaf nu de Omringwinkel. U kunt terecht bij de Omringwinkel voor het lenen en aanschaffen van allerlei hulpmiddelen, zoals krukken, rollators, hoog- laagbedden, toiletverhogers, maar ook handige hulpmiddelen voor in de keuken.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Cursussen en diensten > Thuiszorgwinkel wordt Omringwinkel
Laatst geplaatste items

Omringwinkel Schagen dicht in verband met verhuizing De Omringwinkel Schagen verhuist begin mei van de Rensgars 1 naar de Zuiderweg in Schagen. In ver... Lees verder >


Voeding blijkt een ding! Het eten en vooral niet eten van peuters drijft ouders tot wanhoop. Dat was donderdagavond 21 maa... Lees verder >


Care For Women consult De Care for Women specialiste is woensdag 6 en 13 maart 2013 aanwezig op Omringlocatie Het Baken,... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Thuiszorgwinkel wordt Omringwinkel

18 jun

De Thuiszorgwinkel is al jaren een begrip in Noord-Holland Noord. De vijf winkels van Omring worden dagelijks bezocht door enkele honderden bezoekers. Ze komen voor het lenen en aanschaffen van allerlei hulpmiddelen, zoals krukken, rollators, hoog- laagbedden, toiletverhogers, maar ook handige hulpmiddelen voor in de keuken.

Veel bezoekers zijn in de loop der jaren de winkels gaan zien als eerste aanspreekpunt voor de diensten, die Omring biedt. De Thuiszorgwinkel krijgt nu een nieuwe naam: Omringwinkel.

Adviesfunctie

Veelal komen bezoekers met vragen over het aanvragen van thuiszorg, personenalarmering, aanmelden voor cursussen of welke diensten aan huis er zijn. Ook horen de medewerkers van de winkels vaak in welke zorgsituatie de bezoekers zich bevinden en kunnen zij advies geven over wat Omring voor hun kan betekenen. De winkels zijn dus veel meer dan een verkooppunt. Ze bieden advies en informatie die hand in hand gaan met de hulpmiddelen die men nodig heeft.

Nieuwe naam

Omring hecht veel waarde aan die functie van de winkels. De naam Thuiszorgwinkel weerspiegelt deze functie niet meer. Daarom is er voor de nieuwe naam Omringwinkel gekozen, die de adviserende taak en gidsrol van de winkels beter uit. Omring is langzaam begonnen met het verwijderen van de oude naam en plaatsen van de nieuwe naam. Er is gekozen om dit geleidelijk te doen, zodat mensen kunnen wennen aan deze nieuwe naam.

Meer informatie?

Meer informatie over het assortiment van de Omringwinkel kunt u vinden in de webwinkel.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10