• Eigen supermarkt, kapsalon, grand café en een zwembad.
  • Twee grote afgeschermde tuinen
foto

De Hoge Hop

De Hoge Hop ligt in de Hoornse wijk Kersenboogerd, dichtbij een groot winkelcentrum.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verpleeghuis De Hoge Hop in Hoorn > Verpleeghuis De Hoge Hop in Hoorn

Verpleeghuis De Hoge Hop in Hoorn

De Hoge Hop ligt in de wijk Kersenboogerd in Hoorn (West-Friesland). Dit verpleeghuis beschikt over woongroepen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze groepswoningen woont u in een warme, vertrouwde omgeving.

Samen een huishouden vormen

Samen met de verzorgende en uw medebewoners deelt u uw eigen dag in. U heeft een één- of tweepersoonskamer en deelt het sanitair. Met uw medebewoners deelt u een gezamenlijke huiskamer die het mogelijk maakt om gezellig samen te zijn. Ons uitgangspunt is dat iedereen die in de Hoge Hop woont, zelf de regie voert over het leven. Klik hier voor meer informatie.

Advies en behandeling

Woonzorgcentrum De Hoge Hop heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in De Hoge Hop, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de kennis en ervaring van ons Advies- en Behandelcentrum.

Prettige dagbesteding

Een zinvolle dagbesteding is voor iedereen van belang en zeker voor mensen met dementie die nog thuis wonen. De dagbesteding wordt aangeboden in zorgcentrum de Hoge Hop, klik hier voor meer informatie. Ook bieden wij dagbesteding aan op locatie Mak Blokweer. Klik hier voor meer informatie over dagbesteding in Mak Blokweer.

Belangstelling?

De appartementen van de woongroepen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Omgeving

De Hoge Hop ligt in Kersenboogerd in Hoorn. De Hoge Hop beschikt over een eigen supermarkt, kapsalon, grand café en een zwembad. In de 2 grote afgeschermde tuinen kunnen bewoners wandelen en buiten zitten.

Cliëntenraad

De locatie De Hoge Hop heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van De Hoge Hop.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op onze vrijwilligerspagina .

Vrienden van Lindendael en De Hoge Hop

De Stichting Vrienden van Lindendael en De Hoge Hop is een zeer actieve stichting, die extra activiteiten en faciliteiten mogelijk maakt voor de bewoners van De Hoge Hop. Meer informatie over de Stichting Vrienden van Lindendael en de Hoge Hop leest u in deze folder. Lees hier het jaarverslag van de Stichting Vrienden van Lindendael 2015.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: De Hoge Hop, Roerdomp 2, 1628 AW Hoorn. Telefoon: 0229 - 291 700.

Afbeeldingen Verpleeghuis De Hoge Hop in Hoorn

Ingang van De Hoge Hop Vorige foto Volgende foto
Ingang van De Hoge HopAfbeelding 1/8

Adresgegevens

De Hoge Hop Roerdomp 2
1628 AW Hoorn

0229 - 291 700

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10